Fizetés és szállítás

Megrendelését futárszolgálattal teljesítjük.

Partnerünk a GLS Hungary Kft. Partnerünkről további információk, és a csomagszállítás mikéntjéről további tudnivalókat az alábbi weboldalon találhat: www.gls-hungary.com

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árút partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 2 munkanapon belül,a 8.00-18.00 közötti időszakban végzi.Külföldi szállítást a webáruházon keresztül online intézni nem lehet,ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (info@feliratoscsokolade.hu) a részletes információkért!

Partnerünk részére szükséges kérni a szállítási adatokat,valamint az Ön telefonos elérhetőségét. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A második kiszállítás időpontját partnerünk előre egyezteti Önnel. A szállítás díja utánvéttel egységesen 990 Ft. az ország egész területére,amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több csokoládét is megrendelnie. Amennyiben Ön magánszemély és bruttó 4000 Ft felett vásárol webáruházunkban, a szállítás ingyenes,a szállítás díját cégünk átvállalja! Fizetés webáruházunkban kizárólag utánvétellel történik. Fizetés az árú kiszállításakor, számla ellenében partnerünk alkalmazottjának történik, készpénzben. Átvételkor győződjön meg róla,hogy az árú csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, és értesítsen minket.